Belépés:

Menü
Mini-chat
Játék megjelenések

Van értesülésed honosításról vagy netán játék megjelenésről? Akkor ne habozz és írd meg nekünk a jatekok.ucoz.com@gmail.com címre!


Tervezett honosítások:

???

A fejezet kategóriái
Hidden Object Collector's Editions [603]
GOG Games - Good old Games [2]
Free to Play Games [0]
Android-ra játékok [0]
Főoldal » Cikkek » Angol nyelvű játékok

A fejezetben található bejegyzések: 605
Mutatott bejegyzések: 1-10
Oldalak: 1 2 3 ... 60 61 »

Tegyél egy hihetetlen utazást Európa leginspirálóbb turisztikai célpontjaira! Túrázz gyönyörű nemzeti parkokban, fedezd fel az európai zenei kultúrát, látogass el ősi kastélyokba és még sok minden másba! Ez a rejtett tárgyas játék tele van új és népszerű turistalátványosságokkal, így használd képességeidet és tudásodat, hogy minijátékokat és rejtvényeket oldj meg egy jellegzetes európai hangulatban!

Hidden Object Collector's Editions | Megtekintések száma: 19 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-03-01

Elephant Games, a stúdió, amely a Crossroads: What Was Lost egy teljesen új, hátborzongató kihívást kínál a Crossroads: Fatal Truths! Mi a legfontosabb számodra? Az igazság? Törvényesség? Talán még te magad sem vagy benne teljesen biztos. A bizonytalanságnak ez a megszokott állapota tökéletes egy látogatáshoz a Keresztútban, a bárban, amely a fantázia és a valóság közötti résben létezik, és csak azoknak mutatja meg magát, akiknek útmutatásra van szükségük. Itt lehetőséget kapsz arra, hogy a cipődbe lépj, és tanulj azok gyötrelmes tapasztalataiból, akik előtted, utánad jöttek, vagy soha nem is voltak. De a döntéseid hatással vannak a sorsodra és az általad megtestesítettek sorsára, ezért légy óvatos és válassz bölcsen, különben a következmények szörnyűek lehetnek! Kövesd a Crossroads pultosát, Eve úrnőt, aki három fordulatos történeten keresztül vezet téged az önfelfedezés útján ebben az elmebajos Rejtett Tárgyak élményben!

Hidden Object Collector's Editions | Megtekintések száma: 46 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-02-29

A Grandma Studios az eddigi legborzongatóbb kalandjukra invitál a The Unseen Fears című játékban: Fortune's Consequence! Miután a legjobb barátnőddel egy megrázó expedíciót tettetek Norvégiában, álmaidban kísért az a félelmetes, fagyos szörnyeteg, akivel találkoztatok. Épphogy megúsztátok az életetekkel, és most itt az ideje a jól megérdemelt pihenésnek. De a természetellenes hóviharok félbeszakítják a terveiteket. És amikor megkapjátok a barátotok halálának lesújtó hírét, túlságosan is világossá válik, hogy bármit is láttatok azokban a hegyekben, nem hajlandó lemondani rólatok. Vajon a természetfeletti képességeid elégségesek lesznek ahhoz, hogy megmenekülj a halál jeges szorításából? Derítsd ki ebben a hátborzongató Rejtett tárgyakkal teli rejtvénykalandban!

Hidden Object Collector's Editions | Megtekintések száma: 52 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-02-22

Egy helyi játékkészítő és gyári munkásai egy éjszaka alatt rejtélyes módon eltűntek, és téged hívtak be a nyomozásra. A kis faluban, ahol a játékkészítő lakik, rögtön megérkezésed után észreveszel valami furcsát, és rajtad áll, hogy belemerülj a város rejtett rejtélyeibe, és kiderítsd az igazságot. De az első feladatod az lesz, hogy többet tudj meg ennek az idegesítő kis falunak a különös lakóiról. Az egykor békés város egyes részei teljesen elhagyatottnak tűnnek, míg mások normálisnak és stabilnak látszanak. Eleinte kevés dolognak van értelme, de ahogy haladsz előre, beszélgetsz a helyiekkel, nyomokat keresel és rejtvényeket oldasz meg, úgy tárul fel előtted a rejtély. Vajon a baljós fekete ruhás alakok segíteni akarnak neked, vagy a biztos veszedelembe vezetnek? Mi rejlik a bonyolult labirintuson túl? Fedezd fel az igazságot, ahogy a darabok összeállnak ebben az észbontó, rejtett tárgyakkal tarkított remekműben! Frissített és javított grafikával, szélesvásznú képernyő támogatással, új interaktív térképpel, újrajátszható rejtett tárgyas jelenetekkel és mini-játékokkal, és még sok mással, itt a tökéletes alkalom, hogy megismerd ezt a titokzatos klasszikust!

Hidden Object Collector's Editions | Megtekintések száma: 52 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-02-15

Új világok ajtaját nyitottad meg, és most a lehetőségek multiverzuma áll előtted! Barátod, Dr. Charles Michaelson nemrég meghívást kapott az Innovatrix világába, hogy kicserélje tudását és találkozzon az univerzum legfejlettebb mesterséges intelligenciájával - az Omnira-val. Charles meghívott téged, hogy csatlakozz hozzá, és a saját szemeddel győződj meg a felsőbbrendű intellektusáról. De minél jobban megismered Conradot, az Omnira alkotóját, annál inkább gyanítod, hogy egy galaktikus méretű katasztrófa van küszöbön... Hacsak nem találod meg a módját, hogy megállítsd. Szerencsére nem kell egyedül cipelned ezt a hősies terhet, mert csatlakozik hozzád Conrad lánya, Leah, akinek megvannak a maga titokzatos okai a segítségre, és Fabian, a kronológusok világából származó tudós, aki hatalmas tudással és hasznos tanácsokkal szolgál.

Hidden Object Collector's Editions | Megtekintések száma: 37 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-02-10

Fedezd fel, mi rejlik a Legendás mesék világának történeteinek kulisszái mögött! Itt megtudhatod, hogyan kezelte egy egyszerű gyógynövényszakértő a falujában terjedő halálos betegséget, hogyan navigált egy fiatal lány egy veszélyes erdőben, hogy ajándékokat vigyen beteg nagymamájának, és még egy bátor harcost is követhetsz, aki barátja gyermekeit keresi! Kövesd a nyomokat, ahogyan az események kibontakoznak, miközben rejtett tárgyakat keresel, egyedi gyűjteményekre teszel szert, és kihívást jelentő rejtvényeket oldasz meg! Szedd össze a bátorságodat egy epikus legendás történethez!

Hidden Object Collector's Editions | Megtekintések száma: 42 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-02-09

Az Avi Games bemutatja az elsőt egy szórakoztató és pihentető új sorozatban, az Amazing Weekend Search and Relax! Amazing Weekend: Search and Relax: Egyedi és lebilincselő minijátékok, rejtett tárgyakkal kapcsolatos rejtvények és még sok más! Teljesítsd a játékokat, hogy új szinteket oldj fel, és fedezz fel érdekes új helyszíneket, ahol túrázni, lovagolni, csónakázni és pihenni fogsz egy hétvégi kikapcsolódás során! Tarts egy kis szünetet a mindennapi nyüzsgésből ezzel a hihetetlenül új kikapcsolódási és inspirációs lehetőséggel!

Hidden Object Collector's Editions | Megtekintések száma: 49 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-02-03

A Grandma Studios egy életre szóló kozmikus utazásra invitál a Reflections of Life : Az idő homokja! részben. Az Égi Nővérek évszázadokon át irányították az idő folyását. De amikor egy gonosz varázsló elrabolja Hajnalt, Napot, Alkonyatot és Éjszakát, az összes birodalom sorsa veszélybe kerül! Csak az Őrzők Rendjének egy hozzád hasonló tagja javíthatja meg az idő ereklyét, és állíthatja vissza a nővéreket az őket megillető helyre a kozmoszban. Át tudsz-e utazni a különböző világokon, le tudsz-e győzni misztikus lényeket, és ki tudod-e szabadítani a nővéreket a börtönükből, mielőtt túl késő lenne? Derítsd ki ebben a fergeteges rejtvénykalandban!

Hidden Object Collector's Editions | Megtekintések száma: 53 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-02-02

Fedezd fel a történelem rejtélyeit izgalmas rejtvényeken és rejtett tárgyakat tartalmazó küldetéseken keresztül! Játssz a "Világcsodák" című izgalmas rejtett tárgyas játékkal: Rejtett titkok CE", hogy megfejtsd a történelem rejtélyeit. Látogass el olyan lélegzetelállító helyekre, mint az egyiptomi piramisok és a kambodzsai ősi templomok. Minden szint a történelem egy másik korszakát tárja fel. Ez a játék mély, magával ragadó élményt nyújt, ügyesen ötvözve a klasszikus rejtett tárgyak rejtvényeit egy sor új kihívással. Szerezz érméket, hogy történelmi ereklyéket gyűjts és állíts ki, és nyisd meg a kódex bejegyzéseit, hogy mélyebben megismerd az egyes civilizációk hátterét és kultúráját. "Világcsodák: Hidden Secrets" a tanulás és a szórakozás kivételes ötvözete, ideális a rejtvényeket és a történelmi rejtélyeket kedvelő egyének számára.

Hidden Object Collector's Editions | Megtekintések száma: 49 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-01-29

A Relax Games büszkén mutatja be egy titokzatos, új rejtett tárgyakkal foglalkozó sorozat első darabját, a Hidden Object Chronicles-t: Poisoned Truth! Mark Mendelson egy kellemes családi összejövetelre számított, de csak egy halálos adag pezsgőt kapott. Felkérték, hogy találja meg a gyilkost. És nem vallhatsz kudarcot! Mélyen belemerülsz a családi kapcsolatokba, és megismered a gazdag Mendelson-klán minden titkát. Ki fogja örökölni a vagyont? Kivel veszett össze a családfő néhány órával a hirtelen halála előtt? Válaszolj ezekre a kérdésekre, és küldd börtönbe a bűnözőt! Meg tudod oldani a zavarba ejtő ügyet, és biztosítani tudod, hogy a bűnös szembe nézzen a következményekkel? A kihívás vár ebben a látványos új Rejtőzködő kalandban!

Hidden Object Collector's Editions | Megtekintések száma: 53 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-01-27

Hétfő, 2024-03-04, 02:43:59
Üdvözöllek Vendég
Írj nekünk!
Kedvenc
Statisztika
Támogatás