Belépés:

Menü
Mini-chat
Játék megjelenések

Van értesülésed honosításról vagy netán játék megjelenésről? Akkor ne habozz és írd meg nekünk a jatekok.ucoz.com@gmail.com címre!


Tervezett honosítások:

???

A fejezet kategóriái
Angol nyelvű játékok [605]
Angol nyelvű
Hidden Object [248]
Dash/Time Management [95]
Match 3 - Cserélgetős [309]
Action/Adventure/Shooter/Tycoon/Strategy/Sim. and Other Big File Games [152]
Board/Card - Táblás/Kártyás [159]
Word/Quiz - Szó- és Kvíz [1]
Mahjongg [40]
Marble Popper - Zuma féle játékok [5]
Kids - Gyerekeknek játékok [2]
Puzzle/Bubble/Spot Diff. and All Other Games - Különbségkeresős és a többi be nem sorolható játékok [390]
Ügyességi [Mászkálós] és Falbontó játékok [37]
Build-a-lot and Virtual Villagers Type Games - Házépítős és életszimulátoros játékok [184]
Pinball/Casino [1]
Flash játékok [0]
Pack - Játék csomagok [32]
Beta/Test Games - Béta/Teszt játékok [282]
Ezek a játékok többnyire 1 órát engednek játszani, vagy csak néhány pályát
Hamarosan megjelenő játékok - Képek [17]
Próbáltad már? [0]
Játékokkal/Oldallal kapcsolatos Információk [10]
Videók [3]
Játékból való videók
Honosított játékok [663]
Teljesen magyar nyelvű játékok [18]
Idegen nyelvű játékok [0]
Főoldal » Cikkek » Dash/Time Management

A kategóriában található bejegyzések: 95
Mutatott bejegyzések: 1-10
Oldalak: 1 2 3 ... 9 10 »

Sorbarendezés: Dátum szerint · Megnevezés szerint · Hozzászólások szerint · Megtekintések szerint

Matthew és Tammy jól menő vendéglősök. Bár kívánságaik valóra váltak, még mindig vár rájuk egy újabb utazás és élmény. A hősök egy jól megérdemelt tengerjáró hajós nyaralásra indulnak, amelynek során Matthew-nak fontos életre szóló döntést kell meghoznia. A vendéglősök azonban újabb problémákkal szembesülnek, ami késedelmet okoz nekik. Vajon sikerül-e Tammynek és Matthew-nak ellátnia az egész hajót, és megakadályozni a hajóút összeomlását, és ez összeütközésbe kerül-e Matt ismeretlen céljaival? Tudj meg többet a lebilincselő meséből. Rengeteg érzelmet fogsz átélni a világ vizein való hajózás során, úgyhogy készülj fel! Fedezd fel az összes kulináris titkot, és élvezd ki ezt az utazást a legjobban!
 

Dash/Time Management | Megtekintések száma: 66 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-02-10

A kedvenc Snuggford családod újra a városban! Csatlakozz Emilyhez és csapatához a legújabb kulináris kalandjukban egy vadonatúj időmenedzsment főzős játékban! Készülj fel a "Finom" mókára, amelytől még többre leszel éhes! Izgalmas hírek érik Snuggford kisvárosát, amikor hollywoodi filmproducerek a várost választják a készülő romantikus vígjátékuk helyszínéül. Miközben Emily szerettei ujjonganak, bizonytalanság uralkodik el azon, hogy minden a tervek szerint fog-e menni. Segíts Emilynek ""megfordítani a forgatókönyvet"", ahogy végigvezeti Snuggford lakóit a showbiznisz kiszámíthatatlan világán, dacolva a vele járó hullámvölgyekkel és nehézségekkel. Rendíthetetlen elszántságával és kemény munkájával Emily célja, hogy a filmet sikerre vigye, és Snuggfordot felkerüljön a térképre.

Dash/Time Management | Megtekintések száma: 56 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-01-22

Éld át az SQRT szeretett Welcome to Primrose Lake sorozatának izgalmas befejezését az ötödik és egyben utolsó részben! Vajon a város régóta őrzött titkai végre lelepleződnek? Miközben Primrose Lake története epikus csúcspontja felé száguld, az egész várost felemészti a küldetés, hogy megmentsék Jessicát a rejtélyes David McGovern karmai közül. Eközben Jenny és Matt esküvői előkészületei kicsúsznak az irányításuk alól, ami egy újabb katasztrófa lehetőségéhez vezet. A hóolvadással együtt a Carlyle család legmélyebb és legrejtettebb titka is napvilágra kerül, amely mindent átrendezhet. Biztosíthatják-e hősnőink a boldog befejezést, vagy a Carlyle család örökös átka veti végső árnyékát? A szeretett Primrose Lake lakosainak sorsa a tét. Fedezd fel a válaszokat, miközben elindulsz az Üdvözöljük Primrose Lake 5-ben.

Dash/Time Management | Megtekintések száma: 82 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-01-10

Indulj el egy vibráló utazásra a Farming Fever 3-ban, ahol a mezőgazdaság művészete találkozik a konyha ritmusával. A 120 pályán keresztül próbára teheted a képességeidet, miközben termeszted a növényeket, és finom ételeket készítesz, hogy elkápráztasd a vásárlóidat. Minden egyes feladattal nem csak terményeket termesztesz, hanem a saját mezőgazdasági birodalmadat is.  Merülj el egy olyan világban, ahol stratégiai ügyességed formálja a földet. Három különböző helyszín várja, hogy megérintsd őket, mindegyik egyedi kihívásokkal, amelyek a termelékenység paradicsomává változtatják a farmodat. A lelkes stratégák számára 40 további szint kínál még nagyobb kihívást, míg a Tizenöt rejtvény minijáték élesíti az elmédet. Elkötelezettséged szimbólumaként trófeák várnak rád, a játék eredeti művészete és nyugtató hangsávja pedig olyan hátteret biztosít, amely a nyüzsgést nyugodt vidéki életérzéssé varázsolja. A Farming Fever 3 több mint egy játék; ez egy óda az élet egyszerű örömeinek harmonikus elegyéhez.

Dash/Time Management | Megtekintések száma: 59 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2023-11-15

Csatlakozz Claire-hez, aki a kulináris felfedezőútra indul! Ez a fesztivál első napja, és szüksége van a segítségedre, hogy sikeresen működtesse ételkocsiját. Gyorsan fel kell venned a rendeléseket, finom ételeket kell főznöd, és mosolyogva kell felszolgálnod. Indulj el egy országot átszelő útra, hogy megetessd az éhező tömegeket! Vezesd a Claire nevű, feltörekvő szuperszakácsot, aki a felújított ételkocsijából különféle haute cuisine ételeket szolgál fel a vásárlóinak. Miközben segítesz Claire-nek és csapatának versenyezni a kereslet kielégítéséért, az ételek előkészítésétől kezdve az elégedett vendégek fotózásáig sokféle feladatot kell elvégezned. Minél gyorsabban dolgozol, és minél boldogabbak a vendégeid, annál nagyobb lesz a borravalód!

Dash/Time Management | Megtekintések száma: 97 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2023-09-23

A Farming Fever 2-ben lépj be a gazdálkodás és a főzés izgalmas világába, ahol a farm irányításában és az ízletes ételek elkészítésében való jártasságod elengedhetetlen. Gazdaként és szakácsként változatos helyszíneken utazhatsz a halászattól a virágtermesztésig, miközben 120 bonyolult pályán navigálsz. Minden helyszín sajátos kihívásokat és lehetőségeket tartogat, amelyek stratégiai tervezést és ügyes időgazdálkodást igényelnek, hogy a vásárlóid elégedettek legyenek, és segítsenek a játékban való előrejutásban.

Dash/Time Management | Megtekintések száma: 112 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2023-08-19

Tammy és Matthew sikeres vendéglősök. Álmaik valóra váltak, de egy új nyaralás és egy új kaland áll előttük. A hősök nem tétlenkednek, és új világkörüli útra indulnak, hogy elérjenek egy új célt: elsajátítsák a cukrászok művészetét, és megtanulják, hogyan kell a világ legjobb muffinjait sütni. A világ összes híres cukrászdáját meg kell látogatniuk, és számos akadályt kell leküzdeniük útjuk során, és természetesen számítanak a társaságodra és a segítségedre. Készülj fel a rengeteg érzelemre, miközben a világ különböző sarkaiba utazol!
Ismerd meg az összes cukrászati titkot, és élvezd ezt a kalandot a legteljesebb mértékben!

Dash/Time Management | Megtekintések száma: 124 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2023-07-16

Megérkezett a Welcome to Primrose Lake régóta várt folytatása. Jenny és Jessica visszatértek, valamint a Welcome to Primrose Lake teljes, furcsa szereplőgárdája. Ezúttal csatlakozik hozzájuk egy gőgös örökösnő, egy sztoikus öltönyös és egy kétes hírű mesterember. Lehetőséged nyílik folytatni a lebilincselő történetet azokkal a szereplőkkel, akiket megszerettél. A Primrose Lake 4 több mint 60 pályát hódíthatsz meg a három nehézségi szint egyikén, és több órányi magával ragadó játékot ígér.

Dash/Time Management | Megtekintések száma: 177 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2023-06-01

Lépj be a stratégiai gazdálkodás és a kulináris kreativitás világába a Farming Fever játékkal. Ebben a csábító kalandban egy sor egyedi farmot nyitsz meg, amelyek mindegyike saját kihívásokkal és lehetőségekkel rendelkezik. Képzeld el magad az Arany Farmon, ahol aprólékosan szedegeted a gyümölcsöket és bogyókat, hogy ínycsiklandó süteményeket készíts, vagy képzeld el, hogy a békés tóparti halgazdaságban csiszolod a kulináris tudásodat, és olyan ízletes tengeri ételeket készítesz, amelyek biztosan tetszeni fognak. A mezőgazdasági utazásod itt még nem ér véget. A Townshipben a gondoskodó állatgondozó szerepébe bújhatsz, és az állatok széles skáláját nevelheted fel az élénk csirkéktől az imádnivaló alpakákig. A Zöld Farmon pedig zöld hüvelykujjad életre kel, miközben ritka virágok lenyűgöző választékát termeszted. Minden egyes döntésed formálja egyedi farmbirodalmadat, mélységet és személyes jelleget kölcsönözve a játékmenetnek. Vágj bele ebbe a magával ragadó gazdálkodási kalandba a Farming Feverrel, és teremtsd meg a valóban a tiédet jelentő gazdálkodási örökséget.

Dash/Time Management | Megtekintések száma: 113 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2023-05-26

Indulj el egy hangulatos kulináris utazásra a világ különböző részeire, és érezd jól magad! Fedezd fel a világ éttermeinek csodáit ebben a kulináris időmenedzsment játékban! Egy utazás alkalmával a mindennapjainktól eltérő élményekre vágyunk. Ezek az élmények akkor válnak figyelemre méltóvá, ha úgy érezzük, hogy kötődünk hozzájuk. Pontosan ebben játszik szerepet az étel. Az ételekhez való kötődés univerzális nyelv, elvégre nem számít, honnan jöttél, az ételek biztosan részei a történelmednek. Ezért van az, hogy minden utazási emlékhez mindig társul egy íz. Tévedés azt gondolni, hogy ez a fajta utazás csak azoknak való, akik szeretnek (és tudnak) neves éttermekben enni, vagy drága borászatokat látogatni. Az ételturizmus kreatív és tisztában van az utazók érdeklődési körével. A legjobb az egészben, hogy ez az utazás demokratikus és rugalmas módja. Ma már könnyedén felfedezhetünk egy gasztronómiai kultúrát különböző módokon: vidéken vagy városban, egyénileg vagy csoportosan, luxusban, kalandosan. A lehetőségek széles skálája minden pénztárcának és ízlésnek megfelel.

Dash/Time Management | Megtekintések száma: 128 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2023-01-30

Hétfő, 2024-03-04, 01:36:46
Üdvözöllek Vendég
Írj nekünk!
Kedvenc
Statisztika
Támogatás