Belépés:

Menü
Mini-chat
Játék megjelenések

Van értesülésed honosításról vagy netán játék megjelenésről? Akkor ne habozz és írd meg nekünk a jatekok.ucoz.com@gmail.com címre!


Tervezett honosítások:

???

A fejezet kategóriái
Angol nyelvű játékok [605]
Angol nyelvű
Hidden Object [248]
Dash/Time Management [95]
Match 3 - Cserélgetős [309]
Action/Adventure/Shooter/Tycoon/Strategy/Sim. and Other Big File Games [152]
Board/Card - Táblás/Kártyás [159]
Word/Quiz - Szó- és Kvíz [1]
Mahjongg [40]
Marble Popper - Zuma féle játékok [5]
Kids - Gyerekeknek játékok [2]
Puzzle/Bubble/Spot Diff. and All Other Games - Különbségkeresős és a többi be nem sorolható játékok [390]
Ügyességi [Mászkálós] és Falbontó játékok [37]
Build-a-lot and Virtual Villagers Type Games - Házépítős és életszimulátoros játékok [184]
Pinball/Casino [1]
Flash játékok [0]
Pack - Játék csomagok [32]
Beta/Test Games - Béta/Teszt játékok [282]
Ezek a játékok többnyire 1 órát engednek játszani, vagy csak néhány pályát
Hamarosan megjelenő játékok - Képek [17]
Próbáltad már? [0]
Játékokkal/Oldallal kapcsolatos Információk [10]
Videók [3]
Játékból való videók
Honosított játékok [663]
Teljesen magyar nyelvű játékok [18]
Idegen nyelvű játékok [0]
Főoldal » Cikkek » Hidden Object

A kategóriában található bejegyzések: 248
Mutatott bejegyzések: 1-10
Oldalak: 1 2 3 ... 24 25 »

Sorbarendezés: Dátum szerint · Megnevezés szerint · Hozzászólások szerint · Megtekintések szerint

Játssz a "World Wonders" című érdekes rejtett tárgyas játékkal: Hidden Histories", hogy megfejtsd a történelem rejtélyeit. Látogass el olyan lélegzetelállító helyekre, mint az egyiptomi piramisok és a kambodzsai ősi templomok. Minden szint a történelem egy másik korszakát tárja fel. Ez a játék mély, magával ragadó élményt nyújt, mivel ügyesen ötvözi a klasszikus rejtett tárgyak rejtvényeit egy sor új kihívással. Szerezz érméket, hogy történelmi ereklyéket gyűjts és állíts ki, és nyisd meg a kódex bejegyzéseit, hogy mélyebben megismerd az egyes civilizációk hátterét és kultúráját. "Világcsodák: Hidden Secrets" a tanulás és a szórakozás kivételes ötvözete, ideális a rejtvényeket és a történelmi rejtélyeket kedvelő egyének számára.

Hidden Object | Megtekintések száma: 60 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-01-17

A Clutter Puzzle Magazine Vol. 15 No. 1 több mint 1700 rejtvénnyel emeli a Clutter sorozatot, melyben szeretett klasszikusok és izgalmas új variációk keverednek. Ez a kiadás felejthetetlen küldetést ígér, tele változatos kihívásokkal, amelyek végtelen szórakozást biztosítanak. Bevezet a teljesen újrajátszható és addiktív Spot The Differences rejtvények, egy új csavar, amely ugyanolyan magával ragadó, mint a hagyományos Clutter szintek.

Hidden Object | Megtekintések száma: 63 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2023-12-28

A város legkedveltebb és leghíresebb családjaként Walkerék rendkívüli házigazdái lesznek a rock 'n' roll karácsonyi mulatságnak, és talán még néhány dalt is előadnak! Ami a témát, a dekorációt és a vendéglistát illeti, mindenki a jó öreg rockos 70-es évek stílusjegyeit választotta. Mi lehetne jobb, mint bőrdzsekiben táncoló karácsonyi tánc a gitárakkordok hangjaira és a Walker család vicces vicceire? Csatlakozz hozzájuk, és segíts a színpadra állítani a 140 egyedi és kihívást jelentő lomtalanítási feladványon keresztül!

Hidden Object | Megtekintések száma: 33 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2023-12-19

A dolgok galériája: Reveries" egy szürreális világba invitálja a játékosokat, ahol a dadaizmus találkozik a rejtett tárgyak játékával. A 36 szinten keresztül olyan elgondolkodtató képmontázsokat élhetsz át, amelyek megkérdőjelezik a természetről és a technológiáról alkotott elképzeléseidet.  Minden egyes szint egy egyedi rejtvény, amely ötvözi a művészetet a rejtéllyel, és a játékosokat egy önvizsgálati utazásra vezeti. Fedezd fel a rejtett tárgyakat, és fedezd fel az emberiség, a természet és a technológia közötti bonyolult kapcsolatot.  Merülj el egy dadaista utazásban, és fejtsd meg a természet és a technológia rejtélyeit 36 magával ragadó szinten.  "A dolgok galériája: Reveries" egy egyedülálló rejtett tárgyas játék, amelyet mélyen befolyásolt a szeszélyes és elgondolkodtató dadaista művészeti mozgalom. A 36 szintet átfogó játék minden egyes szakasza aprólékosan kidolgozott, hogy vizuális és intellektuális kihívást jelentsen. A játékosok olyan montázsokba merülnek, amelyekben a szürreális és az ismerős keveredik, és az ember, a természet és a technológia közötti kölcsönhatás mélyebb szemlélésére ösztönöznek.  Ez a játék több, mint egy kereső-kereső kihívás; ez egy művészi utazás, amely megragadja az elmét és felkavarja a lelket.

Hidden Object | Megtekintések száma: 64 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2023-12-12

Fedezd fel Los Angeles káprázatos városát több tucatnyi helyszínen! Tapasztald meg a különböző Los Angeles-i városrészek energiáit.

Hidden Object | Megtekintések száma: 48 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2023-12-02


Pulyka bácsi legkedveltebb ünnepe már csak egy karnyújtásnyira van! Itt az ideje, hogy a családok összegyűljenek az asztal körül, élvezzék a finom ételeket, és elgondolkodjanak mindarról, amiért hálásak, miközben a pulykákat extra szeretettel árasztják el! De nem mindenkinek van ünnepi ünnepe, amit várhat...
A család nélküli Animalville-i gyerekek ritkán kapják meg a megérdemelt hálaadási ünnepet. De Pulyka bácsi elhatározta, hogy ezen változtat! Mint az iskola igazgatója, idén egy különleges "Eper Hálaadás Napot" rendez! Mókust és Nyúljárót is behívta, hogy segítsenek neki egy emlékezetes nap megtervezésében.
A hálaadási csapat feldíszíti a termet, és rengeteg finomsággal készül, hogy örömet szerezzenek a város összes árvájának az ünnepre. Már csak egy dolog hiányzik - Animalville-nek nagy szüksége van egy hozzád hasonló emberre, aki segít nekik levadászni a szükséges tárgyakat az ünnep előtti káosz közepette. Az idő fogytán van, és egy olyan szakember nélkül, mint te, nem tudják megcsinálni. Szóval, állj össze Pulyka bácsival, hogy valóra váltsátok a gyerekek hálaadási álmait a Shopping Clutter 25-ben: Epres hálaadás!

 

Hidden Object | Megtekintések száma: 37 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2023-11-18

Tarts Arianna hercegnővel és hűséges barátnőjével, Sylvestrával egy magával ragadó kalandban egy varázslatos birodalomban, amely tele van intrikákkal, nehézségekkel és varázslattal. Hogy legyőzd az alvó átkot és felébreszd a királyságot, oldj meg bonyolult rejtvényeket, találkozz lebilincselő karakterekkel, és küzdj meg egy ravasz boszorkánnyal. Vajon te leszel az, aki visszahozza Elysia régi pompáját? Játssz most, hogy elindulj egy lenyűgöző utazásra!

Hidden Object | Megtekintések száma: 72 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2023-11-15

Patkány úr szeretett antikváriuma nehéz időkbe jutott. A városlakók mostanában nem értékelik, és ritkán vásárolnak. Patkány úr pedig úgy döntött, hogy egy borzalmas reklámkampányt indít, hogy magához vonzza őket. Szörnyű, a szó legjobb értelmében. A boltot Drakula gróf stílusában akarja feldíszíteni halloweenre. Bárány néni úgy véli, ez a viselkedés valamiért jól áll a férjének... Drakula búvóhelyéhez sok vámpír személyzetre, finomságokra, szörnyekre és egy tehetséges emberre van szükség, aki mindezt megtalálja a Halloween előtti káosz és rendetlenség közepette! Segítesz-e szegény Patkány bácsinak megmenteni nagy becsben tartott antikváriumát a süllyedéstől, és megteremteni Drakula tökéletes búvóhelyét? Elismerésképpen ünnepélyesen megígéri, hogy nem harapja meg a nyakadat! " Shopping Clutter 24: Drakula nyaralója" egy csodálatos, színes, agytornáztatós játék minden korosztály számára. A játék 140 "zűrzavaros" rejtvényt tartalmaz, ahol a játékosnak meg kell találnia a szükséges tárgyakat a rendetlenségben. Ezen kívül a türelmes és figyelmes játékosok 20 további, különböző rejtvényeket tartalmazó szinthez is hozzáférhetnek.

Hidden Object | Megtekintések száma: 79 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2023-10-14

Új kalandok várnak Lana Vasarira, a világhírű műkincsrestaurátorra! A sors ezúttal szülővárosába, Springwaterbe hozta vissza Lanát. Rajtad áll, hogy felújítsd a régi házikót, amelyet Lana a családjától örökölt, restaurálj számos klasszikus műalkotást, és vegyél részt egy izgalmas és szövevényes cselekményben. Segíts Lanának megfejteni a családja emléktárgyának titkait, és büntesd meg egy hatalmas ellenfeledet a Hidden World of Art 4-ben!

Hidden Object | Megtekintések száma: 74 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2023-09-15

Amikor az óra éjfélt ütött, és a sötétség csendbe és álomba borította az egész várost, egy értékes festményt loptak el a múzeumból. A probléma csak az, hogy a tolvajnak fogalma sem volt arról, hogy valójában... nos, ellopta! Csatlakozz ehhez a "tolvajhoz", aki igyekszik bebizonyítani ártatlanságát. Vajon sikerülni fog neki? Vajon sikerül-e megfejtenie az "Ezerarcú ember" rejtélyét? Sikerül-e kiderítenie a titokzatos festő kilétét? És sikerül-e bebizonyítania, hogy minden mögött Victor Draven áll? Végül szabad marad, vagy hosszú börtönbüntetés vár rá? Tudd meg ebben a színes és pihentető rejtett tárgyakkal teli kalandjátékban!

Hidden Object | Megtekintések száma: 87 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2023-08-30

Hétfő, 2024-03-04, 02:21:18
Üdvözöllek Vendég
Írj nekünk!
Kedvenc
Statisztika
Támogatás