Belépés:

Menü
Mini-chat
Játék megjelenések

Van értesülésed honosításról vagy netán játék megjelenésről? Akkor ne habozz és írd meg nekünk a jatekok.ucoz.com@gmail.com címre!


Tervezett honosítások:

???

A fejezet kategóriái
Angol nyelvű játékok [605]
Angol nyelvű
Hidden Object [248]
Dash/Time Management [95]
Match 3 - Cserélgetős [309]
Action/Adventure/Shooter/Tycoon/Strategy/Sim. and Other Big File Games [152]
Board/Card - Táblás/Kártyás [159]
Word/Quiz - Szó- és Kvíz [1]
Mahjongg [40]
Marble Popper - Zuma féle játékok [5]
Kids - Gyerekeknek játékok [2]
Puzzle/Bubble/Spot Diff. and All Other Games - Különbségkeresős és a többi be nem sorolható játékok [390]
Ügyességi [Mászkálós] és Falbontó játékok [37]
Build-a-lot and Virtual Villagers Type Games - Házépítős és életszimulátoros játékok [184]
Pinball/Casino [1]
Flash játékok [0]
Pack - Játék csomagok [32]
Beta/Test Games - Béta/Teszt játékok [282]
Ezek a játékok többnyire 1 órát engednek játszani, vagy csak néhány pályát
Hamarosan megjelenő játékok - Képek [17]
Próbáltad már? [0]
Játékokkal/Oldallal kapcsolatos Információk [10]
Videók [3]
Játékból való videók
Honosított játékok [663]
Teljesen magyar nyelvű játékok [18]
Idegen nyelvű játékok [0]
Főoldal » Cikkek » Match 3 - Cserélgetős

A kategóriában található bejegyzések: 309
Mutatott bejegyzések: 1-10
Oldalak: 1 2 3 ... 30 31 »

Sorbarendezés: Dátum szerint · Megnevezés szerint · Hozzászólások szerint · Megtekintések szerint

Lépj be a StarL 4 káprázatos univerzumába, ahol a célod a drágakőcsere művészetének elsajátítása. Különféle összetett szintek állnak rendelkezésedre, ahol stratégiai módon mozgathatod a drágaköveket, hogy sorokat vagy hármas sorokat hozz létre, elpusztítsd a lapkákat és megtisztítsd a táblát. A játék fokozódik, amikor felfedezed, hogy a háromnál több drágakőből álló kombinációk összeállítása erős bónuszelemeket szabadít fel, amelyek mélyebbé teszik a drágakő-romboló hódításaidat. A StarL 4 arra invitál, hogy merülj el a 130 szintes match-3 rejtvényekkel teli világban. A játék hosszan tartó elfoglaltságot ígér, legalább egy tucat órányi lebilincselő játékkal, gazdag, animált látványvilággal a háttérben. Minden egyes szint új kihívásokkal fokozza a tétet, biztosítva, hogy minden egyes cserét várakozással és izgalommal töltsön el. Ahogy a színek kipukkadnak, és a pontok összeadódnak, a StarL 4 olyan varázslatos puzzle-élménnyé válik, amelyet nem akarsz majd letenni.
 

Match 3 - Cserélgetős | Megtekintések száma: 51 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-02-27

Indulj el egy hihetetlen kalandra egy varázslatos birodalomban, amelyet a nekromanta gonosz erői sújtanak. Kísérd el Elarát, Neriát, Brogart és szövetségeseiket, ahogy szembenéznek a történelmükkel, és arra törekszenek, hogy összehozzák az elemi birodalmakat. Harcolj különböző környezetekben, nézz szembe az ősök szellemeivel, és ismerd meg a varázslatos kovácsműhelyek titkait. Alakíts koalíciót hobbitokkal, orkokkal, törpékkel és tündékkel, hogy szembeszállj a nekromanta egyre növekvő fenyegetésével. Nézd végig a bonyolult cselekményt, miközben a match-3 rejtvények segítségével felfedezed a történet mélységét és a sötétség okát.

Match 3 - Cserélgetős | Megtekintések száma: 50 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-02-27

Bemutatkozik a Let's Travel: Üdvözöljük Franciaországban' - Az útleveled a Match-3 puzzle paradicsomba! Merülj el ennek a festői országnak a varázsában, miközben cserélsz, párosítasz és felfedezed az ikonikus nevezetességeket és bájos helyeket! Készülj fel arra, hogy kielégítsd utazási vágyadat és kirakós játék utáni vágyadat, miközben felfedezed Franciaország rejtett kincseit, és legyőzöd a számtalan Match-3 kihívást, amelyek közül egyik élvezetesebb és kifizetődőbb, mint a másik. Fedezd fel útközben Nizza vibráló piacait, Provence levendulamezőit és a Louvre Múzeum rejtélyeit! Induljunk felfedezni!
 

Match 3 - Cserélgetős | Megtekintések száma: 48 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-02-06

A londoni zűrzavar után egy újabb rejtély kerül a felszínre, amely felborítja a világ természetes rendjét. Indiában szörnyű csapások történnek, anarchia uralkodik. Egy Parvati nevű varanasi idegenvezető elküldi Morgan Johnsont Jack Brownnal és a misztikus Tenzinnel együtt, hogy derítse ki az igazságot. A világ zűrzavarban van, mivel a kataklizmákat az Úr Siva ellopott szent kincseinek tulajdonítják. Öt lebilincselő fejezeten keresztül utaznak a titokzatos Tibeten és Indián keresztül, hogy megoldják a szörnyű rejtélyt. Miközben elmerülnek a régi mitológiában, és követik Parvatit India zűrzavaros és természetfeletti történésein keresztül, a történet egyre mélyebb fordulatot vesz, miközben a világ sorsa forog kockán.
 

Match 3 - Cserélgetős | Megtekintések száma: 58 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-02-03

Megmagyarázhatatlan katasztrófák kísértik a vikingeket. Segíts Fenja Valkűrnek és Yorin Hollónak újjáépíteni a lerombolt falut, és derítsd ki, mi áll a rejtélyes események hátterében. Élvezd a kihívást jelentő pályákat, valamint a rejtvény- és bónuszjátékokat, a fejlesztéseket, az extrákat, a trófeákat és a lebilincselő történetet!

Match 3 - Cserélgetős | Megtekintések száma: 92 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-01-20

Élvezd a match-3 varázslatot és az ünnepi hangulatot a Christmas Yarn 2 játékkal! Játssz varázslatos rejtvényeket, díszítsd fel a karácsonyfát trófeákkal, és érezd jól magad! Fedezd fel az ünnepi szórakozás világát a Christmas Yarn 2-ben, egy magával ragadó match-3 kalandban, amelyet arra terveztek, hogy ünnepi hangulatot varázsoljon a képernyődre! A játék egy elragadó utazás egy téli csodavilágban. Állítsd be a nehézségi fokozatot tetszésed szerint, így a játék tökéletes az alkalmi játékosok és a tapasztalt játékosok számára egyaránt. Oszd meg a szórakozást minden korosztályú családtaggal és baráttal, és merülj el a meleg, hívogató látványban, amely megragadja a karácsony varázsát. De az izgalmaknak ezzel még nincs vége - állítsd ki magad a kirakós, a pipás, a memória és a csúszkálós minijátékokkal, hogy még több szórakozást nyújts. Ünnepeld meg győzelmeidet a trófeaszobában, ahol karácsonyi témájú trófeákat gyűjthetsz és állíthatsz ki képességeid bizonyítékaként. Töltsd le most, és csomagold ki az ünnepi szezon varázsát!
 

Match 3 - Cserélgetős | Megtekintések száma: 87 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2023-12-24

Lelkes karácsonyi manóként az újévi elhatározásod az, hogy elkészítsd a tökéletes ajándékot, hogy biztosítsd a győzelmet az éves ajándékversenyen! A Mikulásnak azonban váratlan tervei vannak, és most rajtad múlik, hogy eligazodj a sors fordulataiban, és megmentsd a varázslatos erdő lakóit. Merülj el egy elvarázsolt világban, ahol mézeskalácsembereket gyűjthetsz, hóembereket faraghatsz és hószörnyekkel harcolhatsz! Merülj el a bonyolult rejtvények megoldásának kihívásaiban, élvezd az építkezés és a helyreállítás örömét, és végül gondozd össze a gyűjteményedet, amelyből értékes és egyedi gyűjthető tárgyakat készíthetsz!

Match 3 - Cserélgetős | Megtekintések száma: 103 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2023-12-13

A Match3 Dreams egy varázslatos match-3 kalandra kalauzol el, ahol káprázatos drágakövek és csillogó ékszerek várnak minden fordulóban. Ebben a magával ragadó játékban a feladatod az, hogy három vagy több drágakőből álló sorokat illessz össze, és ezzel egy csillogó szépségű és stratégiai mélységű világot nyiss meg. Miközben végigutazol a pályákon, bónusz kincsekkel és hasznos power-upokkal találkozol, amelyek mindegyike izgalmasabbá és stratégiaibbá teszi a játékot.  Az egzotikus helyszínek hátterében játszódó Match3 Dreams arra invitál, hogy felfedezd a drágakövek és drágakövek kincsesbányáját. A játék lenyűgöző grafikája és magával ragadó animációi vizuálisan élvezetes élményt nyújtanak, míg addiktív játékmenete az alkalmi játékosokat és a tapasztalt match-3-rajongókat egyaránt magával ragadja. A 130 meghódítandó pályával, amelyek mindegyike egyedi kihívást kínál, ez a játék a kikapcsolódás és az izgalom tökéletes keveréke. Merülj el a Match3 Dreams vibráló világában, ahol minden egyes szint új felfedezendő drágaköveket és megoldandó rejtvényeket hoz, végtelen szórakozást és örömöt nyújtva.

Match 3 - Cserélgetős | Megtekintések száma: 73 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2023-12-02

Ericnek új parancsa van az istenektől! Ideje elkezdeni az elemi kristályok termesztését, és raktárakat létrehozni számukra. De míg a hatalmas erejű kristályok termesztése nehéz feladat, a biztosításuk még nagyobb kihívást jelent. Küzdj meg 110 match-3 pályával a sikerhez vezető úton. Élvezd a különbségkereső jeleneteket és a rejtett tárgyak megtalálását. Játssz mahjongot és oldj meg kirakós játékokat.
Tedd próbára képességeidet a pasziánszban, és építs új várost. Egy új varázslatos utazás vár rád a Spellarium 10-ben!

Match 3 - Cserélgetős | Megtekintések száma: 94 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2023-11-27

Egy csodálatos nyaralás borzalmasan balul sül el! Charlie és Amanda szándéka, hogy részt vegyenek a japán Karatsu Kunchi Fesztiválon, balul sül el, amikor lerobban az autójuk. Amikor egy látszólag elhagyatott faluba mennek segítségért, a dolgok csak rosszabbra fordulnak, mivel Charlie-t megátkozzák, és disznóvá változik! Amandának most egy olyan birodalomba kell merészkednie, amely tele van mágiával, szellemekkel és ismeretlen veszélyekkel, amelyeket aligha ért.
Sok furcsa körülménnyel meg kellett már birkóznia a múltban, de ez a mostani igazán próbára teszi. Vajon túl tud-e lépni az útjában álló dolgokon, és meg tudja-e menteni Charlie-t? Vagy engedni fog a gonosz varázslatnak, ami körülveszi?

Match 3 - Cserélgetős | Megtekintések száma: 109 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2023-11-24

Hétfő, 2024-03-04, 03:03:38
Üdvözöllek Vendég
Írj nekünk!
Kedvenc
Statisztika
Támogatás