Belépés:

Menü
Mini-chat
Játék megjelenések

Van értesülésed honosításról vagy netán játék megjelenésről? Akkor ne habozz és írd meg nekünk a jatekok.ucoz.com@gmail.com címre!


Tervezett honosítások:

???

A fejezet kategóriái
Angol nyelvű játékok [605]
Angol nyelvű
Hidden Object [248]
Dash/Time Management [95]
Match 3 - Cserélgetős [309]
Action/Adventure/Shooter/Tycoon/Strategy/Sim. and Other Big File Games [152]
Board/Card - Táblás/Kártyás [159]
Word/Quiz - Szó- és Kvíz [1]
Mahjongg [40]
Marble Popper - Zuma féle játékok [5]
Kids - Gyerekeknek játékok [2]
Puzzle/Bubble/Spot Diff. and All Other Games - Különbségkeresős és a többi be nem sorolható játékok [390]
Ügyességi [Mászkálós] és Falbontó játékok [37]
Build-a-lot and Virtual Villagers Type Games - Házépítős és életszimulátoros játékok [184]
Pinball/Casino [1]
Flash játékok [0]
Pack - Játék csomagok [32]
Beta/Test Games - Béta/Teszt játékok [282]
Ezek a játékok többnyire 1 órát engednek játszani, vagy csak néhány pályát
Hamarosan megjelenő játékok - Képek [17]
Próbáltad már? [0]
Játékokkal/Oldallal kapcsolatos Információk [10]
Videók [3]
Játékból való videók
Honosított játékok [663]
Teljesen magyar nyelvű játékok [18]
Idegen nyelvű játékok [0]
Főoldal » Cikkek

A katalógusban található bejegyzések összesen: 3253
Mutatott bejegyzések: 11-20
Oldalak: « 1 2 3 4 ... 325 326 »

A karácsony 12 napja váratlanul felrobbant és szétszóródott mindenfelé!
Segíts a Télapónak és a manóknak, hogy az ünnepi szezon újra a helyére kerüljön ebben a
színes és bájos karácsonyi krikettjátékban.
Élvezd ezt a varázslatos, zenés csemegét.
Szórakozás MINDEN korosztály számára, 5-től 95 éves korig!

Tárgykeresős játékok | Megtekintések száma: 46 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-02-18

Az Elephant Games visszatért a Paranormal Files sorozat új, hátborzongató esetével!
Az eltűnt barátod keresése már korábban is különös helyekre vezetett, de
most itt az ideje, hogy egy másik valóságba utazz! Miután a legutóbbi
ügyed során megtaláltad Rick Rogers egy alternatív változatát, össze
kell fognod, hogy megbirkózz azzal az idősíkkal, ahonnan ő jött. "
Ám hamar rájössz, hogy az otthona sokkal veszélyesebb, mint azt valaha is
gondoltad volna. Mivel szellemszerű lények követik minden lépéseteket,
és a hatóságok paranormális képességekkel rendelkezőkre vadásznak, túl
tudjátok élni az ismeretlen világot, és időben el tudtok menekülni a
barátaitokkal? Derítsd ki ebben az izgalmas Rejtőzködő kalandban!

Tárgykeresős játékok | Megtekintések száma: 82 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-02-18

Egy helyi játékkészítő és gyári munkásai egy éjszaka alatt rejtélyes módon eltűntek, és téged hívtak be a nyomozásra. A kis faluban, ahol a játékkészítő lakik, rögtön megérkezésed után észreveszel valami furcsát, és rajtad áll, hogy belemerülj a város rejtett rejtélyeibe, és kiderítsd az igazságot. De az első feladatod az lesz, hogy többet tudj meg ennek az idegesítő kis falunak a különös lakóiról. Az egykor békés város egyes részei teljesen elhagyatottnak tűnnek, míg mások normálisnak és stabilnak látszanak. Eleinte kevés dolognak van értelme, de ahogy haladsz előre, beszélgetsz a helyiekkel, nyomokat keresel és rejtvényeket oldasz meg, úgy tárul fel előtted a rejtély. Vajon a baljós fekete ruhás alakok segíteni akarnak neked, vagy a biztos veszedelembe vezetnek? Mi rejlik a bonyolult labirintuson túl? Fedezd fel az igazságot, ahogy a darabok összeállnak ebben az észbontó, rejtett tárgyakkal tarkított remekműben! Frissített és javított grafikával, szélesvásznú képernyő támogatással, új interaktív térképpel, újrajátszható rejtett tárgyas jelenetekkel és mini-játékokkal, és még sok mással, itt a tökéletes alkalom, hogy megismerd ezt a titokzatos klasszikust!

Hidden Object Collector's Editions | Megtekintések száma: 52 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-02-15

Merülj el a képzeletedben egy olyan kirakós játékkal, amely egy rendkívüli utazásra visz az elmédben. Készülj fel, hogy feltárd belső univerzumod titkait az agykímélő kihívások, a lenyűgöző látványvilág és a magával ragadó hangsávok magával ragadó keverékén keresztül. A bonyolult labirintusoktól az elmét megmásító rejtvényekig minden szint egy egyedi felfedezőút!
 


Matthew és Tammy jól menő vendéglősök. Bár kívánságaik valóra váltak, még mindig vár rájuk egy újabb utazás és élmény. A hősök egy jól megérdemelt tengerjáró hajós nyaralásra indulnak, amelynek során Matthew-nak fontos életre szóló döntést kell meghoznia. A vendéglősök azonban újabb problémákkal szembesülnek, ami késedelmet okoz nekik. Vajon sikerül-e Tammynek és Matthew-nak ellátnia az egész hajót, és megakadályozni a hajóút összeomlását, és ez összeütközésbe kerül-e Matt ismeretlen céljaival? Tudj meg többet a lebilincselő meséből. Rengeteg érzelmet fogsz átélni a világ vizein való hajózás során, úgyhogy készülj fel! Fedezd fel az összes kulináris titkot, és élvezd ki ezt az utazást a legjobban!
 

Dash/Time Management | Megtekintések száma: 66 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-02-10

Új világok ajtaját nyitottad meg, és most a lehetőségek multiverzuma áll előtted! Barátod, Dr. Charles Michaelson nemrég meghívást kapott az Innovatrix világába, hogy kicserélje tudását és találkozzon az univerzum legfejlettebb mesterséges intelligenciájával - az Omnira-val. Charles meghívott téged, hogy csatlakozz hozzá, és a saját szemeddel győződj meg a felsőbbrendű intellektusáról. De minél jobban megismered Conradot, az Omnira alkotóját, annál inkább gyanítod, hogy egy galaktikus méretű katasztrófa van küszöbön... Hacsak nem találod meg a módját, hogy megállítsd. Szerencsére nem kell egyedül cipelned ezt a hősies terhet, mert csatlakozik hozzád Conrad lánya, Leah, akinek megvannak a maga titokzatos okai a segítségre, és Fabian, a kronológusok világából származó tudós, aki hatalmas tudással és hasznos tanácsokkal szolgál.

Hidden Object Collector's Editions | Megtekintések száma: 37 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-02-10

Finom ételek minden ízlésnek! Az ízletes grillezett steakektől a zamatos, élénk gyümölcsökig. A desszertet ínycsiklandó kulináris alkotásokból, valamint az egyedi üdítők és savanyú kávék végtelen kínálatából áll majd!
Kiválaszthatod a játék nehézségi szintjét, számos hasznos tippet kapsz, tárolhatod a haladásodat, és bármikor folytathatod a játékot, amikor csak szeretnéd. Kezdők és haladók egyaránt élvezhetik ezt a játékot!


Fedezd fel, mi rejlik a Legendás mesék világának történeteinek kulisszái mögött! Itt megtudhatod, hogyan kezelte egy egyszerű gyógynövényszakértő a falujában terjedő halálos betegséget, hogyan navigált egy fiatal lány egy veszélyes erdőben, hogy ajándékokat vigyen beteg nagymamájának, és még egy bátor harcost is követhetsz, aki barátja gyermekeit keresi! Kövesd a nyomokat, ahogyan az események kibontakoznak, miközben rejtett tárgyakat keresel, egyedi gyűjteményekre teszel szert, és kihívást jelentő rejtvényeket oldasz meg! Szedd össze a bátorságodat egy epikus legendás történethez!

Hidden Object Collector's Editions | Megtekintések száma: 42 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-02-09

Amikor a cirkusz a városba érkezik, az egész család jól fogja érezni magát. Játszd ezt a pasziánsz játékot, hogy átéld a vásári hangulatot, hacsak nem vagy képes bármilyen okból megnézni a műsort!

Board/Card - Táblás/Kártyás | Megtekintések száma: 43 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-02-08

Bemutatkozik a Let's Travel: Üdvözöljük Franciaországban' - Az útleveled a Match-3 puzzle paradicsomba! Merülj el ennek a festői országnak a varázsában, miközben cserélsz, párosítasz és felfedezed az ikonikus nevezetességeket és bájos helyeket! Készülj fel arra, hogy kielégítsd utazási vágyadat és kirakós játék utáni vágyadat, miközben felfedezed Franciaország rejtett kincseit, és legyőzöd a számtalan Match-3 kihívást, amelyek közül egyik élvezetesebb és kifizetődőbb, mint a másik. Fedezd fel útközben Nizza vibráló piacait, Provence levendulamezőit és a Louvre Múzeum rejtélyeit! Induljunk felfedezni!
 

Match 3 - Cserélgetős | Megtekintések száma: 48 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-02-06

Hétfő, 2024-03-04, 01:31:01
Üdvözöllek Vendég
Írj nekünk!
Kedvenc
Statisztika
Támogatás