Belépés:

Menü
Mini-chat
Játék megjelenések

Van értesülésed honosításról vagy netán játék megjelenésről? Akkor ne habozz és írd meg nekünk a jatekok.ucoz.com@gmail.com címre!


Tervezett honosítások:

???

A fejezet kategóriái
Angol nyelvű játékok [605]
Angol nyelvű
Hidden Object [248]
Dash/Time Management [95]
Match 3 - Cserélgetős [309]
Action/Adventure/Shooter/Tycoon/Strategy/Sim. and Other Big File Games [152]
Board/Card - Táblás/Kártyás [159]
Word/Quiz - Szó- és Kvíz [1]
Mahjongg [40]
Marble Popper - Zuma féle játékok [5]
Kids - Gyerekeknek játékok [2]
Puzzle/Bubble/Spot Diff. and All Other Games - Különbségkeresős és a többi be nem sorolható játékok [390]
Ügyességi [Mászkálós] és Falbontó játékok [37]
Build-a-lot and Virtual Villagers Type Games - Házépítős és életszimulátoros játékok [184]
Pinball/Casino [1]
Flash játékok [0]
Pack - Játék csomagok [32]
Beta/Test Games - Béta/Teszt játékok [282]
Ezek a játékok többnyire 1 órát engednek játszani, vagy csak néhány pályát
Hamarosan megjelenő játékok - Képek [17]
Próbáltad már? [0]
Játékokkal/Oldallal kapcsolatos Információk [10]
Videók [3]
Játékból való videók
Honosított játékok [663]
Teljesen magyar nyelvű játékok [18]
Idegen nyelvű játékok [0]
Főoldal » Cikkek

A katalógusban található bejegyzések összesen: 3253
Mutatott bejegyzések: 21-30
Oldalak: « 1 2 3 4 5 ... 325 326 »

Az Emergency Crew egy jelentős szervezetté nőtte ki magát, kiváló erőforrásokkal és befolyással! Hőseink azonban unatkoznak. Jelen pillanatban minden nagyobb szerencsétlenséget előre elhárítottak, így Stephen Shepard stábjának nincs semmi dolga. De ez nem számít! Hogy segítsenek a szelídítetlen törzseknek és kihalófélben lévő népeknek, hőseink humanitárius misszióba indulnak a világ legelszigeteltebb régióiba. Hihetetlen természeti szépségek és ismeretlen civilizációk mellett új kihívások várnak rájuk! Vajon le tudják őket valahogy győzni? Derítsük ki a Vészhelyzet legénység 4 Az ősök hívása című játékban! Indulj el egy bátor expedícióra a Föld különböző régióiba, és mentsd meg az embereket! Emlékezz, hogy az idő drága! Fedezd fel a világ legősibb kultúráit, és fejezd be a küldetést!
 

Build-a-lot and Virtual Villagers Type Games - Házépítős és életszimulátoros játékok | Megtekintések száma: 95 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-02-03

Az Avi Games bemutatja az elsőt egy szórakoztató és pihentető új sorozatban, az Amazing Weekend Search and Relax! Amazing Weekend: Search and Relax: Egyedi és lebilincselő minijátékok, rejtett tárgyakkal kapcsolatos rejtvények és még sok más! Teljesítsd a játékokat, hogy új szinteket oldj fel, és fedezz fel érdekes új helyszíneket, ahol túrázni, lovagolni, csónakázni és pihenni fogsz egy hétvégi kikapcsolódás során! Tarts egy kis szünetet a mindennapi nyüzsgésből ezzel a hihetetlenül új kikapcsolódási és inspirációs lehetőséggel!

Hidden Object Collector's Editions | Megtekintések száma: 49 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-02-03

A londoni zűrzavar után egy újabb rejtély kerül a felszínre, amely felborítja a világ természetes rendjét. Indiában szörnyű csapások történnek, anarchia uralkodik. Egy Parvati nevű varanasi idegenvezető elküldi Morgan Johnsont Jack Brownnal és a misztikus Tenzinnel együtt, hogy derítse ki az igazságot. A világ zűrzavarban van, mivel a kataklizmákat az Úr Siva ellopott szent kincseinek tulajdonítják. Öt lebilincselő fejezeten keresztül utaznak a titokzatos Tibeten és Indián keresztül, hogy megoldják a szörnyű rejtélyt. Miközben elmerülnek a régi mitológiában, és követik Parvatit India zűrzavaros és természetfeletti történésein keresztül, a történet egyre mélyebb fordulatot vesz, miközben a világ sorsa forog kockán.
 

Match 3 - Cserélgetős | Megtekintések száma: 58 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-02-03

A Grandma Studios egy életre szóló kozmikus utazásra invitál a Reflections of Life : Az idő homokja! részben. Az Égi Nővérek évszázadokon át irányították az idő folyását. De amikor egy gonosz varázsló elrabolja Hajnalt, Napot, Alkonyatot és Éjszakát, az összes birodalom sorsa veszélybe kerül! Csak az Őrzők Rendjének egy hozzád hasonló tagja javíthatja meg az idő ereklyét, és állíthatja vissza a nővéreket az őket megillető helyre a kozmoszban. Át tudsz-e utazni a különböző világokon, le tudsz-e győzni misztikus lényeket, és ki tudod-e szabadítani a nővéreket a börtönükből, mielőtt túl késő lenne? Derítsd ki ebben a fergeteges rejtvénykalandban!

Hidden Object Collector's Editions | Megtekintések száma: 52 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-02-02

Fedezd fel a történelem rejtélyeit izgalmas rejtvényeken és rejtett tárgyakat tartalmazó küldetéseken keresztül! Játssz a "Világcsodák" című izgalmas rejtett tárgyas játékkal: Rejtett titkok CE", hogy megfejtsd a történelem rejtélyeit. Látogass el olyan lélegzetelállító helyekre, mint az egyiptomi piramisok és a kambodzsai ősi templomok. Minden szint a történelem egy másik korszakát tárja fel. Ez a játék mély, magával ragadó élményt nyújt, ügyesen ötvözve a klasszikus rejtett tárgyak rejtvényeit egy sor új kihívással. Szerezz érméket, hogy történelmi ereklyéket gyűjts és állíts ki, és nyisd meg a kódex bejegyzéseit, hogy mélyebben megismerd az egyes civilizációk hátterét és kultúráját. "Világcsodák: Hidden Secrets" a tanulás és a szórakozás kivételes ötvözete, ideális a rejtvényeket és a történelmi rejtélyeket kedvelő egyének számára.

Hidden Object Collector's Editions | Megtekintések száma: 49 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-01-29

Meghívunk az évszázad Halloween partijára! Alighogy csatlakoztál a barátaidhoz,
hogy egy hátborzongató, történelmi kastélyban töltsetek egy vidám és
ijesztő éjszakát, a dolgok a halloweeni ijesztgetésből átcsapnak a
valódi horrorba! Egy szörnyeteg elrabolta a barátodat, Millie-t, a parti
vendégeinek tömege előtt! Csak te mentheted meg, de az életedet kell
kockáztatnod, hogy megmentsd az övét, miközben belépsz a holtak
világába. Szerencsére Power professzor és nővére, Astra segítenek neked
eljutni oda, és egy barátságos szellem, az Arcnélküli, segíteni akar
neked, hogy becsapd Allistert a saját területén. És ha ez még nem lenne
elég, a parti házigazdájának, Anna Charlestone-nak is van némi
tapasztalata a természetfelettivel, de ő nem szívesen beszél róla...
Milyen sötét titkokat rejteget? Játssz most, hogy megtudd!

Tárgykeresős játékok | Megtekintések száma: 163 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-01-27

A Fables of the Kingdom V-ben Kevin és barátai hazatérnek, miután
legyőzték a baljós tükröt, azt gondolván, hogy a győzelem az övék. De ez
csak egy átverés! Tudtukon kívül belépnek a tükör világába, és annak
bűvkörébe kerülnek. Segíts a bátor hősöknek kiszabadulni Tartaroszból,
és legyőzni az ősi gonoszt, hogy megtalálják az igazi szabadságot a
Fables of the Kingdom V gyűjtői kiadásában.

Logikai/Ügyességi/Kaland/Akció... | Megtekintések száma: 105 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-01-27

A Relax Games büszkén mutatja be egy titokzatos, új rejtett tárgyakkal foglalkozó sorozat első darabját, a Hidden Object Chronicles-t: Poisoned Truth! Mark Mendelson egy kellemes családi összejövetelre számított, de csak egy halálos adag pezsgőt kapott. Felkérték, hogy találja meg a gyilkost. És nem vallhatsz kudarcot! Mélyen belemerülsz a családi kapcsolatokba, és megismered a gazdag Mendelson-klán minden titkát. Ki fogja örökölni a vagyont? Kivel veszett össze a családfő néhány órával a hirtelen halála előtt? Válaszolj ezekre a kérdésekre, és küldd börtönbe a bűnözőt! Meg tudod oldani a zavarba ejtő ügyet, és biztosítani tudod, hogy a bűnös szembe nézzen a következményekkel? A kihívás vár ebben a látványos új Rejtőzködő kalandban!

Hidden Object Collector's Editions | Megtekintések száma: 53 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-01-27

Hatalmas természetfeletti lények élnek közöttünk! Egyikük, Ribeira Lima, az óceáni szirén, a közvélemény kedvence lett Rióban, de szerepe az emberi ügyekben sokkal következetesebb lehet, mint azt bárki is gondolta volna. Szerepének szerves részét képezi az a képessége, hogy varázslatos énekével megnyugtassa az óceánt, ám ő eltűnt, és nem maradt senki, aki elénekelhetné az Óceán dalát. Eközben egy Rióba érkező elsöprő erejű cunami azzal fenyeget, hogy mindent elsöpör, ami az útjába kerül. Te vagy az egyetlen, aki megtalálhatja Ribeira-t és megmentheti a várost!

Hidden Object Collector's Editions | Megtekintések száma: 45 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-01-25

A kedvenc Snuggford családod újra a városban! Csatlakozz Emilyhez és csapatához a legújabb kulináris kalandjukban egy vadonatúj időmenedzsment főzős játékban! Készülj fel a "Finom" mókára, amelytől még többre leszel éhes! Izgalmas hírek érik Snuggford kisvárosát, amikor hollywoodi filmproducerek a várost választják a készülő romantikus vígjátékuk helyszínéül. Miközben Emily szerettei ujjonganak, bizonytalanság uralkodik el azon, hogy minden a tervek szerint fog-e menni. Segíts Emilynek ""megfordítani a forgatókönyvet"", ahogy végigvezeti Snuggford lakóit a showbiznisz kiszámíthatatlan világán, dacolva a vele járó hullámvölgyekkel és nehézségekkel. Rendíthetetlen elszántságával és kemény munkájával Emily célja, hogy a filmet sikerre vigye, és Snuggfordot felkerüljön a térképre.

Dash/Time Management | Megtekintések száma: 56 | Hozzáadta:: Spawn | Dátum: 2024-01-22

Hétfő, 2024-03-04, 01:33:09
Üdvözöllek Vendég
Írj nekünk!
Kedvenc
Statisztika
Támogatás